Συνάντηση θεραπευτών της Βιοσύνθεσης στη Μόσχα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
20/05/2017 - 21/05/2017

ΩΡΕΣ/TIME
All Day

ΧΩΡΟΣ/LOCATION
unknown


Η βιοσύνθεση είναι μια ολιστική προσέγγιση προσανατολισμένη στις πηγές της σωματικής ψυχοθεραπείας. Λειτουργεί με βάση τις θεμελιώδεις επιστημονικές γνώσεις για την προσωπική ανάπτυξη και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικών μεθόδων και τεχνικών ολοκλήρωσης του σώματος, του νου και του πνεύματος. Στη Ρωσία η Βιοσύνθεση αναπτύχθηκε από το 1994. Δύο γενιές θεραπευτών της Βιοσύνθεσης καθώς και αρκετοί καθηγητές έχουν εκπαιδευτεί από τότε μέχρι σήμερα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την ποικιλομορφία και τον πλούτο της Βιοσύνθεσης, να συναντήσουν Ρώσους και διεθνείς θεραπευτές της Βιοσύνθεσης και εκπαιδευτές, να μάθουν τί είναι η Βιοσύνθεση από τους πρώτους φοιτητές του David Boadella.

Εκτός από τις κύριες έννοιες και αρχές της Βιοσύνθεσης, θα παρουσιαστούν πολλές πρακτικές τεχνικές και δομές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή.

Στόχοι του συνεδρίου:

Παρουσίαση της Βιοσύνθεσης ως προσέγγιση σωματικής ψυχοθεραπείας

Δημιουργία επαγγελματικής κοινότητας

Πάνελ και θέματα του συνεδρίου:

Βιοσύνθεση

Ενσωμάτωση της βιοσύνθεσης με άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις

Ρωσική κληρονομιά

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου στον σύνδεσμο:http://sobborus.ru/topics-of-some-of-the-presentations-at-all-russian-conference-for-biosynthesis

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Συνέδριο ως ακροατής, ομιλητής / παρουσιαστής, εθελοντής ή χορηγός. Παρακαλούμε απαντήστε και συμπληρώστε το ειδικό έντυπο εγγραφής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgn5jUMdPFIUiHPCL3pFToQHHAT5X-u8VfQJDjKmaYk1qQ0w/viewform?c=0&w=1

Μια συλλογή άρθρων θα κυκλοφορήσει ειδικά για το συνέδριο. Εάν επιθυμείτε να δημοσιεύσετε δικό σας άρθρο, σχετικό με την Βιοσύνθεση, σε αυτή τη συλλογή, στείλτε την αίτησή σας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και στο e-mail sobborus@gmail.com (σημειώστε “Μια συλλογή άρθρων για τη Βιοσύνθεση” στο “Θέμα” της επιστολής).

Οι αιτήσεις για παρουσίαση γίνονται δεκτές μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2016.

Οι αιτήσεις για δημοσιεύσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2016.

Τα άρθρα γίνονται δεκτά μέχρι την 28η Ιανουαρίου 2017 (εάν η αίτησή σας εγκριθεί).

Λάβετε υπόψη ότι το ποσό της συνδρομής εξαρτάται από τον χρόνο πληρωμής!

1) Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου: 2 ημέρες – 5500 rub (80 €), 1 ημέρα – 3700 rub (54 €)

2) Από την 1η Ιανουαρίου έως τον Φεβρουάριο (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις): 2 ημέρες – το ισοδύναμο των 6600 rub, 1 ημέρα – το ισοδύναμο των 4400 rub

3) Από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 30 Απριλίου (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις): 2 ημέρες – το ισοδύναμο των 8000 rub, 1 ημέρα – το ισοδύναμο των 5500 rub

4) Από την 1η έως τις 15 Μαΐου (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις): 2 ημέρες – το ισοδύναμο των 9500 rub, 1 ημέρα – το ισοδύναμο των 6500 rub.

Όσοι κάνουν μια παρουσίαση δεν πληρώνουν για την ημέρα της παρουσίασης, πληρώνουν μόνο για τη δεύτερη ημέρα (50% του ποσού ανάλογα με το χρόνο πληρωμής, βλ. παραπάνω).

Τα εγκεκριμένα άρθρα δημοσιεύονται δωρεάν. Οι συγγραφείς δεν έχουν καμία έκπτωση για τη συμμετοχή στο συνέδριο.

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου: Victoria Berezkina-Orlova, Marina Evlampieva, Elena Kalashnik, Vasilisa Stepanova

Επικοινωνία: sobborus@gmail.com, www.sobborus.ru

Φόρτωση χάρτη...