Ομάδα Ελέυθερης Κίνησης και Δημιουργικής Έκφρασης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
02/10/2017

ΩΡΕΣ/TIME
7:30 pm - 9:00 pm

ΧΩΡΟΣ/LOCATION
Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης


Η ομάδα αυτή απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ανοιχτούν στη σωματική τους συνειδητότητα, εξερευνώντας το ανθρώπινο σώμα μέσω της ελεύθερης κίνησης και έκφρασης, αναζητώντας την ζωτικότητα, την ευχαρίστηση και την αυθεντική επαφή με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η ομάδα γίνεται το εδαφός, για να εξερευνήσουμε την κίνηση που ανοίγει διάλογο και δημιουργεί σχέσεις επαφής. Την κίνηση που εκφράζει το συναίσθημα, τις σκέψεις και τις εσωτερικές εικόνες, μέσα απο την δημιουργικότητα, τον συμβολισμό και την γνήσια περιέργεια.

Με εργαλείο την μουσική και οδηγό την αναπνοή, στόχος είναι να κινηθούμε και να αισθανθούμε το σώμα ως ασφαλή τόπο που μας συνδέει με την κίνηση της ζωή.
Η δημιουργία αυτής της ομάδας έχει τη βάση της στην εκπαιδευσή μου και εμπειρία μου στη σωματική ψυχοθεραπεία με τη μέθοδο της Βιοσύνθεσης,την ενασχολησή μου με διαλογισμούς εν κινήσει(5rhythms, Open Floor),την πρακτική της yoga και την ανά τα χρόνια συμμετοχή μου σε ομάδες χορού διαφορετικού χαρακτήρα οπώς μπαλέτο, flamenco, belly dance, ενεργειακή χορορρυθμία και αφρικανικούς χορούς.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, ώρα 19.30-21.00 στο χώρο του Ελληνικού Κέντρου Βιοσύνθεσης,Στρατάρχου Παπάγου 13,Χαλάνδρι
Το κόστος είναι 50 ευρώ το μήνα
Πρώτη συνάτηση 2/10

Η ομάδα θα ξεκινήσει εφόσον έχει σχηματιστεί ομάδα τουλάχιστον 5 ατόμων.
Συντονίστρια: Ροζάννα Ελευθερίου

Loading Map....