1η Διεθνής Διαδικτυακή Συνάντηση Θεραπευτών Βιοσύνθεσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
26/03/2021 - 28/03/2021

ΩΡΕΣ/TIME
4:00 μμ - 10:00 μμ


Σχετικά με τη Διεθνή Διαδικτυακή Συνάντηση Θεραπευτών Βιοσύνθεσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 26, 27 και 28 Μαρτίου 2021, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η ιστοσελίδα μας είναι σε λειτουργία www.biosynthesis2021.org
Για οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας σχετικά με τη συνάντηση, παρακαλούμε όπως στείλετε σ’ εμάς στο infocy@biosynthesis2021.org
Για τεχνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε περίπτωση, παρακαλούμε όπως στείλετε στο support@easyconferences.org οι οποίοι θα υποστηρίξουν την τεχνική υποδομή της συνάντησης μας.
Πιο κάτω σας θυμίζουμε με τα εξής:
Εγγραφή
– Επισκεφθείτε την www.biosynthesis2021.org
– Επιλέξετε Εγγραφή
– Ακολουθείστε τα βήματα όπως αναφέρονται
– Θα κληθείτε να υποβάλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο για επικοινωνίαΠροτεινόμενα θέματα που θα παρουσιαστούν
– Θεωρητικές πτυχές της Βιοσύνθεσης
– Πρακτικές εφαρμογές της Βιοσύνθεσης
– Βιοσύνθεση και Πνευματικότητα
– Βιοσύνθεση για παιδιά
– Αρχαίες θεραπείες και Βιοσύνθεση
– Συνδυασμός της Βιοσύνθεσης με άλλες προσεγγίσεις
Ημερήσιο Πρόγραμμα
– Η διαδικτυακή μας συνάντηση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26/3/2021 και ώρα 16:00 ώρα Κύπρου (UTC+2) με ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον Δρ Βασίλη Χριστοδούλου.
– Ακολούθως, θα είναι με μεγάλη μας τιμή να έχουμε τον David και την Sylvia με την εναρκτήρια τους παρουσίαση, η οποία θα απευθύνεται σε όλους τους συμμετέχοντες.
– Μετά από τα πιο πάνω και για το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι τις 22:00, θα έχουμε τις υπόλοιπες παρουσιάσεις/εργαστήρια.
– Το Σάββατο 27/3/2021 και Κυριακή 28/3/2021, η συνάντηση θα ξεκινά και πάλι στις 16:00 και θα τελειώνει στις 22:00, ανάλογα με το πρόγραμμα, το οποίο θα κοινοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Θα υπάρχει σχετικό διάλειμμα μεταξύ όλων των παρουσιάσεων.
Ομιλητές /Παρουσιαστές
Όσοι επιθυμούν να κάνουν μια παρουσίαση/εργαστήριο, παρακαλούμε κατά πρώτο να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει εγγραφή και μετά όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας στο σύνδεσμο Υποβολή. Παρακαλούμε όπως αυτό πραγματοποιηθεί το συντομότερο και όπως η παρουσίαση σας είναι στην αγγλική.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Νέλλη & Δημήτρης
Biosynthesis 2021, infocy@biosynthesis2021.org

Δεν υπάρχει Χάρτης