Βιοσύνθεση και Healing

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
14/09/2024 - 15/09/2024

ΩΡΕΣ/TIME
10:00 am - 6:00 pm

ΧΩΡΟΣ/LOCATION
Κεχριές Κόριθνος


Βιοσύνθεση και Healing

Οι πολικότητες στη Βιοσύνθεση

Διήμερο σεμινάριο για τις αρχές της ενεργειακής δουλειάς του Bob Moore και τη σχέση της με τη θεωρία και την πρακτική της ψυχοθεραπείας στη Βιοσύνθεση.

Οι πολικότητες αποτελούν βασική έννοια στη θεωρία και πρακτική της Βιοσύνθεσης καθώς και στην έρευνα και πρακτική για τη θεραπεία του τραύματος σήμερα. Αντιλαμβανόμαστε τις πολικότητες ως το κύριο έδαφος της θεραπευτικής πρακτικής.

Στο σεμινάριο θα εξερευνήσουμε τις πολικότητες στο λεπτοφυές στρώμα του σώματος βάσει της θεωρίας του healing όπως διδάχθηκε από τον Bob Moore.
Θα εφαρμόσουμε αυτή τη γνώση και κατανόηση στη δική μας πρακτική.

Θα διδάξει η Eunice Rodrigues:

M.A.Humanistic Psychology, Antioch University London (1982), Senior Trainer in Biosynthesis. Εκπαιδεύτηκε από τον David Boadella τα τελευταία 40 χρόνια. Ίδρυσε στην Bahia Βραζιλίας το Κέντρο Βιοσύνθεσης της Bahia το 1990, που προσφέρει από τότε την εκπαίδευση στη Βιοσύνθεση. Διετέλεσε πρώτη πρόεδρος της OABS (Overseas Association for Biosynthesis). Εργάστηκε ως κλινική ψυχολόγος στο Federal University of Bahia για 30 χρόνια. Η κλινική της πράξη επηρεάστηκε βαθύτατα από τον πλούτο της προσέγγισης της Βιοσύνθεσης, τις διδασκαλίες του Bob Moore για το Healing και τη Σοφία της φιλοσοφίας και της πρακτικής του Θιβετανικού Βουδισμού. Συντονίζει εκπαιδευτικά και ψυχοθεραπευτικά σεμινάρια στη Βραζιλία και σε άλλες χώρες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στα Αγγλικά με μετάφραση στα Ελληνικά.

Κόστος 200 ευρώ.

Συμπεριλαμβάνεται η διανυκτέρευση στο χώρο.

Loading Map....