Είμαι, έτσι απλά…( Βιωματικό Σεμινάριο, Retreat)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
22/07/2017 - 23/07/2017

ΩΡΕΣ/TIME
11:00 am - 4:00 pm

ΧΩΡΟΣ/LOCATION
Kechries


Retreat στις Κεχριές
22 & 23 Ιουλίου 2017

Ένα ταξίδι στην προγεννετική περίοδο της ύπαρξής μας με σκοπό την εύρεση νέων δυνατοτήτων στον τρόπο που υπάρχουμε σ’ αυτό τον κόσμο, σ’ αυτή τη ζωή.

Εισηγήτρια: Μαρίνα Χαϊδούτη

Η ψυχοθεραπεία είναι μια διαδικασία η οποία μας φέρνει σε επαφή με μια βαθύτερη γνώση που υπάρχει στον καθέναν μας, μια γνώση η οποία πάντα μας καθοδηγεί προς την υγεία, σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να της το επιτρέπουμε.

Σ’ αυτό το εργαστήριο θέλουμε να υπενθυμίσουμε στο βαθύτερο είναι μας αυτή του την γνώση, να έρθουμε σε επαφή με τον πυρήνα μας, η σοφία του οποίου θα μας καθοδηγήσει στην εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων στον τρόπο που υπάρχουμε μέσα σ’ αυτό τον κόσμο, σ’ αυτή τη ζωή.

Θα ξεκινήσουμε αυτή την εξερεύνηση πηγαίνοντας πίσω στην προγεννητική περίοδο της ύπαρξής μας, από την στιγμή της σύλληψής μας και σταδιακά θα βρούμε νέους τρόπους ώστε να βιώσουμε μια διορθωτική εμπειρία μέσα στη μήτρα που διαμορφώνουμε στο σήμερα, με τις ιδιαίτερες ποιότητες που αναζητάει ο καθένας απ’ αυτή.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια αίσθηση ασφάλειας στο να είμαστε και να εκφράζουμε άφοβα στην ζωή αυτό που είμαστε, ο καθένας με την μοναδικότητα του, την διαφορετικότητά του, την ιδιαιτερότητά του. Ο καθένας από εμάς είναι μια μοναδική οντότητα, ένα πολύτιμο μέλος της ανθρωπότητας, μόνο και μόνο γι’ αυτό που είναι, έτσι απλά…

~ Μαρίνα Χαϊδούτη

Ώρες: Σάββατο 11:00 – 14:00 & 17:00-20:00
Κυριακή 10:00 – 16:00

Κόστος συμμετοχής: 100€

Λόγω της φύσης του εργαστηρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (10 συμμετέχοντες).

Υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας στο χώρο στις Κεχριές κατά την διάρκεια του σεμιναρίου. Εάν κάποιος επιθυμεί να έρθει από την Παρασκευή ή/και να παραμείνει την Κυριακή το επιιπλέον κόστος είναι 10€ την ημέρα.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παραμονής σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20 Ιουλίου.

email: info@biosynthesis.gr, biosynth2@gmail.com

τηλ: 6944169447, Τιμόθεος Σφακάκης

Loading Map....