Βιοσύνθεση και παιδιά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
31/03/2019

ΩΡΕΣ/TIME
5:00 pm - 6:00 pm

ΧΩΡΟΣ/LOCATION
Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης


Με αφορμή τα σεμινάρια που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια σε σχέση με τα παιδιά και την Βιοσύνθεση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πρόθεση μας είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα απευθύνεται σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τα παιδιά. Η σκέψη για την ομάδα είναι να είναι εκπαιδευτική – εποπτική. Υπεύθυνη για την ομάδα θα είναι η Άννα Κόστινα κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια. Η ομάδα απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει και να πάρει πληροφορίες για τον κόσμο των παιδιών σε συνάρτηση με την Βιοσύνθεση.
Σκοπός της ομάδας είναι να πραγματοποιείται μία φορά τον μήνα για περίπου 5 ώρες και ημέρα Σάββατο ή Κυριακή.
Την Κυριακή 31/3/2019 στις 17:00 στο χώρο της Βιοσύνθεσης θα βρίσκεται η Κα. Κόστινα για να μιλήσει με όλους τους ενδιαφερόμενους και να συζητήσουν όλοι μαζί την τελική μορφή της ομάδας.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει στην πρώτη συνάντηση η οποία θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα.

Η ομάδα αφορά όχι μόνο θεραπευτές της Βιοσύνθεσης αλλά και άλλων σωματικών ψυχοθεραπευτικών μεθόδων κι ιδιαίτερα όλους όσους εργάζονται με ή φροντίζουν παιδιά, καθώς και γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν υγιή προσωπικότητα

Η Άννα Κόστινα είναι κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.
Εκτός από τις βασικές σπουδές και την εκπαίδευση στην κλινική ψυχολογία (Ρωσία), έχει εκπαιδευτεί και στους εξής τομείς: Βiosynthesis (International Institute of Biosynthesis, Moscow Programm), Bodynamic (Bodynamic International ApS, Δανία, Moscow Programm), Ψυχόδραμα (Institution of Psychodrama and Role Training, Moscow), Emotional – Rational Therapy (Narcological Clinic No6, θεραπεια εξαρτήσεων). Έχει δουλέψει ως σύμβουλος γονέων και παιδιών σε σχολεία και ατομικά.
.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο ΕΚΒ στο τηλ. 210 6836485 ή στο email info@biosynthesis.gr

Loading Map....