Είμαι, έτσι απλά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
19/05/2018 - 20/05/2018

ΩΡΕΣ/TIME
10:00 πμ - 3:00 μμ

ΧΩΡΟΣ/LOCATION
Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης


Η ψυχοθεραπεία είναι μια διαδικασία που μας φέρνει σε επαφή με μια βαθύτερη γνώση που υπάρχει στον καθέναν μας, μια γνώση η οποία πάντα μας καθοδηγεί προς την υγεία, σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να της το επιτρέπουμε.

Σ’ αυτό το εργαστήριο θέλουμε να υπενθυμίσουμε στο βαθύτερο είναι μας αυτή του τη γνώση, να έρθουμε σε επαφή με τον πυρήνα μας, η σοφία του οποίου θα μας καθοδηγήσει στην εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων στον τρόπο που υπάρχουμε μέσα σ’ αυτό τον κόσμο, σ’ αυτή τη ζωή.

Θα ξεκινήσουμε την εξερεύνηση μας πηγαίνοντας πίσω στην προγεννητική περίοδο της ύπαρξής μας, από τη στιγμή της σύλληψής μας και σταδιακά θα βρούμε νέους τρόπους ώστε να βιώσουμε μια διορθωτική εμπειρία μέσα στη μήτρα που διαμορφώνουμε στο σήμερα, με τις ιδιαίτερες ποιότητες που αναζητάει ο καθένας σ´αυτή.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια αίσθηση ασφάλειας στο να είμαστε και να εκφράζουμε άφοβα στη ζωή αυτό που είμαστε, ο καθένας με την μοναδικότητα του, την διαφορετικότητά του, την ιδιαιτερότητά του. Ο καθένας από εμάς είναι μια μοναδική οντότητα, ένα πολύτιμο μέλος της ανθρωπότητας, μόνο και μόνο γι’ αυτό που είναι, έτσι απλά…

Οι συμμετέχοντες να φοράνε άνετα ρούχα.

Για συμμετοχές μπορείτε να καλέσετε τις ημέρες και τις ώρες γραμματείας ή στέλνοντας ένα email.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
Μαρίνα Χαϊδούτη
Ψυχοθεραπεύτρια, junior trainer της Βιοσύνθεσης.

ΚΟΣΤΟΣ
€ 110

Φόρτωση χάρτη...