Ντέιβιντ Μποαντέλλα

Dr David Boadella (1931), B.A., M.Ed., D.Sc.hon. Αναγνωρισμένος ψυχοθεραπευτής από την ελβετική κυβέρνηση, μέλος των ASP, UKCP και ECP. Σπούδασε εκπαιδευτική, ψυχολογία και φιλολογία. Εκπαιδεύτηκε στη χαρακτηροαναλυτική νευροφυτοθεραπεία. Ιδρυτής της Βιοσύνθεσης. Από το 1985 εκπαιδεύεται συστηματικά στο «Psychosomatic Centering» (Robert Moore, Denmark). Ασκεί την ψυχοθεραπεία για περισσότερα από 40 χρόνια. Δίνει διαλέξεις ανά τον κόσμο και έχει γράψει πολλά βιβλία και άρθρα. Το 1995 του απονεμήθηκε τιμητικό διδακτορικό από το «Open International University of Complementary Medicine» για τη συμβολή του στις κοινωνικές επιστήμες και την ανάπτυξη και προώθηση του «Energy & Character». Έχει εκδώσει βιβλία μεταξύ των οποίων τα «Befreite Lebensenergie/ Lifestreams» (Kösel / Routledge), «Wilhelm Reich: The evolution of his work» (Arkana).

Λίλη Αναγνωστοπούλου, Ντέιβιντ Μποαντέλλα, Βασίλης Χριστοδούλου

 

Συνέντευξη του Ντέιβιντ Μποαντέλλα: Φεβρουάριος 2005 στο περιοδικό «the USA body psychotherapy journal» Vol. 5 No. 1 2006

Εσθέρ Φράνκελ

Tον Φεβρουάριο του 2005 η Εσθέρ Φράνκελ παίρνει για πρώτη φορά συνέντευξη από τον Ντεϊβιντ Μποαντέλλα και τον ρωτάει για τα θεμέλια της ζωής του, τις βάσεις που έθεσε από την ηλικία των 35 μέχρι τα 50 και την μετέπειτα εξέλιξή του από τα 50 μέχρι τα 65, καθώς και την εδραιωμένη πλέον προσωπική και επαγγελματική του ζωή μετά τα 65 μέχρι σήμερα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.

Άλλες Συνεντεύξεις

Sally Potter
Liane Zink