Βιοσύνθεση & Παιδιά

Το ΕΚΒ διοργανώνει νέο εκπαιδευτικό κύκλο ειδίκευσης στη σωματική ψυχοθεραπεία για παιδιά.

Η εφαργογή της μεθόδου της Βιοσύνθεσης στα παιδιά συμβάλλει αποτελεσματικά, μέσω της αύξησης της σωματικής επίγνωσης, στην αυτορρύθμιση του νευρικού τους συστήματος και στην διόρθωση δυσλειτουργικών προτύπων σχέσεων και συμπεριφοράς.

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σεμινάρια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Βιοσύνθεση & Παιδιά

03/02/2018 – 04/02/2018 @ 10:00 πμ – 4:00 μμ – Βασιζόμενοι στην εργασία που πραγματοποιήθηκε στο προηγούμενο εργαστήριο, θα επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα της εργασίας με παιδιά. Αρχικά θα υπάρξει προβολή επιλεγμένων τμημάτων του δεύτερου εργαστηρίου και στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση ώστε να λυθούν απορίες που τυχόν υπάρχουν. Θα εστιάσουμε σε πρακτικά ζητήματα της θεραπείας και θα δωθούν πολλές ασκήσεις με τις οποίες αντιμετωπίζουμε […]

Περισσότερες πληροφορίες

Νευροψυχολογία και Βιοσύνθεση

10/06/2017 – 11/06/2017 @ 10:00 πμ – 5:00 μμ –

Το εργαστήριο αυτό αφορά όχι μόνο θεραπευτές της Βιοσύνθεσης αλλά και άλλων σωματικών ψυχοθεραπευτικών μεθόδων κι ιδιαίτερα όλους όσους εργάζονται με ή φροντίζουν παιδιά, καθώς και γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν υγιή προσωπικότητα. Η εισηγήτρια Μαρίνα Ευλαμπίεβα είναι κλινική ψυχολόγος, νευροψυχολόγος, με ειδίκευση στη σωματική ψυχοθεραπεία κι ιδιαίτερα στο πεδίο της νευρο – ψυχοσωματικής ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες