Θεραπευτική Ομάδα Βιοσύνθεσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/DATE
08/10/2018 - 17/06/2019

ΩΡΕΣ/TIME
6:00 μμ - 9:00 μμ

ΧΩΡΟΣ/LOCATION
Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης


H Θεραπευτική Ομάδα της Βιοσύνθεσης έχει ξεκινήσει, κάθε δεύτερη Δευτέρα 18.00-21.00 στο Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης στο Χαλάνδρι.
Υπενθυμίζουμε ότι θα παραμείνει ανοιχτή για νέα μέλη έως το τέλος του 2018 ήτοι έως την συνάντηση της 17 Δεκεμβρίου. Για την συμμετοχή στην ομάδα είναι προϋπόθεση η ατομική συνάντηση του ενδιαφερομένου με τις συντονίστριες: Ιζαμπέλ Στεφανοπούλου και Ιφιγένεια Πανέτσου.
Με τη δυναμική της ομάδας και με εργαλείο τη Βιοσύνθεση, θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας μέσα από το σώμα σας, τα συναισθήματα σας και τις σκέψεις σας. Ο τρόπος που σχετίζομαι με τον εαυτό μου έχει άραγε ομοιότητες με τον τρόπο που σχετίζομαι με τον άλλον ;

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΑΣ
Ιφιγένεια Πανέτσου, Ιζαμπέλ Στεφανοπούλου.

Η Ιφιγένεια Πανέτσου έχει εκπαιδευτεί στην σωματική ψυχοθεραπεία στο ΕΚΒ και εργάζεται μ αυτή την μέθοδο από το 2012. Πιστεύει ότι η Βιοσύνθεση είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός δρόμος για να αποκτήσει ένας σύγχρονος άνθρωπος, επίγνωση του εαυτού του, ως ενιαία οντότητα. Στον πυρήνα ενός ενοποιημένου εαυτού υπάρχει ασφάλεια και ελευθερία, για μια ζωή ελεύθερη από φόβους και φαντασιώσεις.

Η Ιζαμπέλ Στεφανοπούλου είναι ψυχοσωματική θεραπεύτρια με τη μέθοδο της Βιοσύνθεσης. Αναγνωρίζει τη σημαντικότητα του σώματος ως φορέα δημιουργίας και έκφρασης του εαυτού. Αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο ως πνευματικό ον που εκφράζεται μέσα από το νου του, τα συναισθήματα του και το σώμα του, ενσωματωμένος σε ένα πολύ μεγαλύτερο σύνολο. Αναρωτιέται αν ο ρόλος του καθενός μας δεν είναι τελικά να μάθουμε να εκφράζουμε την ιερότητα που είμαστε.

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ
Ημέρα: Δευτέρα (κάθε 15 ημέρες)
Ώρα: 18:00 – 21:00
Διάρκεια Εργαστηρίου: 3 ώρες
Ημερομηνίες:
08 και 22 Οκτωβρίου
05 και 19 Νοεμβρίου
03 και 17 Δεκεμβρίου
14 και 28 Ιανουαρίου
11 και 25 Φεβρουαρίου
04 και 18 Μαρτίου
01 και 15 Απριλίου
06 και 20 Μαΐου
03 και 17 Ιουνίου

ΧΩΡΟΣ
Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης
Στρατάρχου Παπάγου 13,Χαλάνδρι

ΚΟΣΤΟΣ
80 ευρώ μηνιαίως (καταβάλλεται στην πρώτη συνάντηση κάθε μήνα)

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε
Για την συμμετοχή στην ομάδα δεν απαιτείται προηγούμενη θεραπευτική εμπειρία.
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομάδα, θα σας παρακαλέσουμε να επικοινωνήσετε με την Ιφιγένεια ή την Ιζαμπέλ ώστε να οριστεί μία πρώτη ατομική δωρεάν συνάντηση. Αυτή η ατομική συνάντηση είναι προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στην ομάδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ομάδα καθώς και για τις συναντήσεις γνωριμίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με τις :
Ιφιγένεια Πανέτσου : 6959 999 836 – ipanetsou@gmail.comή την
Ιζαμπέλ Στεφανοπούλου : 694 88 55 344 –isastefath@yahoo.fr

Φόρτωση χάρτη...